|
pierwsza, samodzielna, zapasowa, sama chciałam - a takiego mam stracha
Beata |
|
nie do opanowania

Grupa: Leon Zawodowiec

|
|
|
|
Jola 3288 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
jadwisia49 |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
kangurka77 |
|
wpadł po uszy

|
Odważyłam się i skończyłam - wiele rzeczy teraz zrobiłabym inaczej, ale to pierwsza moja kołderka i na czymś trzeba było popełnić błędy. Ja je widzę, czy zobaczy je cioteczka oceniająca moją radosną twórczość i czy oceni pozytywnie moją kołderkę, czy jednak będę miała poprawkowe szycie - tego nie wiem, wiem za to że bardzo, ale to bardzo mocno się starałam aby uszyć ją jak najlepiej potrafię - czy mi dobrze wyszło to zobaczymy. Mam takiego stracha jakiego miałam przed obroną mgr. Uważam, ze moje szycie nie jest niestety tak idealne jakbym sobie tego życzyła, ale bardzo się przykładałam aby wyszło to najlepiej jak potrafię - cóż jak będzie źle to i poprawie, w końcu lepiej naprawiać samemu swoje błędy niż uważać, ze się zrobiło coś idealnie. Mam sama wiele zastrzeżeń, szczególnie do pikowanek, prułam je tyle razy, że chyba więcej już nie da rady, ale z każdym razem szło mi lepiej. Może kiedyś będę mogła powiedzieć, ze wyszło mi to tak dobrze, że nie mam do tego żadnych zastrzeżeń, jak na razie się uczę, wiem, ze postępy robię bardzo powolne, ale są a ja się zawzięłam i na pewno kolejne szycie kołderki pójdzie mi lepiej. No to pora pokazać gotową, wypraną i wyprasowaną kołderkę   plecki  pikowanki  
|
|
|
jadwisia49 |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0515 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|