dzisiaj dostałam widomośc od mamy Filipusia, że kolderka dotarła

jest to wzruszający list o radości dzieciaczków
Witam!
Paczka była ogromną niespodzianką! Gdy przyszła był ze mną w domku Kacper(5 lat),zobaczył piękne opakowanie i bardzo posmutniał gdy przeczytałam że to prezent dla Filipusia, gdy zobaczył na kołderce Berta i Erniego omal nie umarł z zazdrości.Aż tu zaglądamy głębiej a tam koperta dla Kacperka.Radości nie było końca gdy otworzył krzyczał wniebogłosy: mama Ben ten, Ben ten, Ben ten................Jak wyciągnęłam podusie z Ben tenem to już była radość nie do opisania!Filipuś nie zdążył wejść dobrze w drzwi to Kapi już krzyczał :zobacz zobacz co dostałeś, kołderka z Ernim!Filip był zachwycony wymieniał wszystko co widzi na kołderce.Potem uzgodnili że będą sobie pożyczać. I tak resztę wieczoru spędzili siedząc na kanapie przed tv z głowami na podusi i przykryci kołderką z kartkami w reku.Nie sądziłam ze sprawi im to aż tak wielką przyjemność!Bardzo bardzo bardzo z całego serca dziękujemy.Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonania kołderki podusi i kartek.Są piękne.To wspaniała sprawa że są tacy ludzie jak Wy.Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy
Filipuś Kapi Aleksandra Górni
tutaj kolderka