Do bardzo chorej Majusi powędrował kolejny ekspresowy zapas. Poczta się spisała i Majusia oraz Jej siostra mogą się cieszyć ze swoich przytulanek. Poczytajcie same:
Witam serdecznie,
Chciałabym w imieniu własnym, a także Oli i Mai gorąco podziękować za kołderkę, podusię przytulankę oraz ciepłe słowa skierowane do każdej z nas. Prezenty są po prostu przepiękne! Szczerze powiedziawszy jak zobaczyłam kołderkę, tak ślicznie uszytą, z wyhaftowanym imieniem Majusi, Elmo i Niedźwiedziem to aż popłakałam się ze wzruszenia. Majusia jak zobaczyła kołderkę to nie wiedziała na co ma patrzeć najpierw bo wszystko takie kolorowe i śliczne, ale oczywiście wypatrzyła swojego ukochanego Elmo i Misia ;) Olusi też bardzo spodobała się poduszeczka. Teraz dziewczyny sobie śpią: Majusia przykryta kołderką a Olusia na swojej podusi i mam nadzieję, że śnią kolorowe sny.
Jeszcze raz na Pani ręce składam serdeczne podziękowania wszystkim, którzy wyszywali kwadraty i szyli kołderkę i przytulankę. Gratuluję tak fajnego pomysłu na podarowanie chorym dzieciom odrobinę radości. Jestem również pod ogromnym wrażeniem talentu wszystkich Pań do wyszywania i szycia. Życzę wszystkim wiele szczęścia,radości i tego co jest najważniejsze i bezcenne- zdrowia!