|
1296 -Olek już śpi pod kołderką;-)
Carol270 |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
Dostałam dziś takiego maila: Dzień dobry Pani Karolino,
dzisiaj przyszła olusiowa kołderka od Pani. Byłam wzruszona gdy ją zobaczyłam, wogole się jej nie spodziewałam, tzn. nie w tym czasie, w regulaminie było napisane do 7 m-cy, więc obliczyłam, że dostaniemy ją około lutego/marca. A tu taka miła niespodzianka. Oluś właśnie szykował się do poobiedniej drzemki i miał świetną okazję spać pod prześliczną kołderką od kołderkowych cioć po raz pierwszy.
Życzyła nam Pani choć jednego uśmiechu przy kołderce. Zapewniam Panią, że będzie ich znacznie więcej. Przyznaje się, że to chyba ja się bardziej z niej cieszę i patrze jak Oluś śpi pod jaśniutkim słoneczkiem na błękintym niebie z przyjacielami z kanału bajkowego jim jam, który Oluś często ogląda, ale to też za sprawą tego, że Oluś jeszcze nie jest świadomy co to, ma niewykształcony układ nerwowy i aktywna padaczkę z 15-stoma napadami na dzień i nie rozwija sie nie tak jak powinien, i wiele wiele musi się jeszccze nauczyć, mimo że na takiego nie wygląda, ale ta kołderka zapewniam Panią, że będzie z nim jeździła wszędzie, na turnusy, do szpitala, jest naprawdę wspaniał, mięciutka, cieplutka, poprostu wygodna.
Brak mi słów by opisać radość, z można powiedzieć banalnej rzeczy, a kołderkowe ciocie i Pani, która włożyła w to najwięcej pracy, zakleły kwadraciki i kołderkę tymi wszystkimi życzeniami i ciepłymi myślami.
Piękny prezent, i taki specjalnie dla Olusia.
Jak Oluś się obudził przeczytałam mu list, który był napisany specjalnie dla niego.
Wspaniałe jest to co kołderkowe dzieci robią. Wnosicie w życie chorego dziecka SŁONECZKO, raosć noi uśmiech, Wam wystarczy jeden uśmiech, ale my damy ich więcej.
Narazie wysyłam zdjęcia Olusia śpioszka ze swoją przytulanką. Jak tylko zrobię jakiekolwiek inne, a postaram się jak najszybciej to oczywiście prześlę je również. Te zdjęcia są kiepskiej jakości, ale najważniejsze, że widać.
Bardzo, bardzo, bardzo......DZIKUJEMYYYY!!!!!!!!!!
na facebooku na moim profilu Agnieszka Pesta są setki Olka zdjęć, jeśli miałaby Pani ochotę popatrzeć na uśmiechniętego Oluszka oraz poczytać co się u neigo dzieje, zapraszam.
z całęgo serca dziekuję.
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )

|
|
|
jadwisia49 |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Henia |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
agmazur |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
ReniaS |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.0852 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|