Witam, bardzo dziękuję za przepiękną kołderkę i podusię dla moich dzieci Przesyłka dotarła cała i zdrowa a dzieci były przeszczęśliwe. Ja bardzo się wzruszyłam, bo to co Panie robicie to naprawdę WIELKA RZECZ. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję w imieniu mojej córeczki Karinki i syna Szymona.............. Zdjęcia dzieci z prezentami prześlę w następnym mailu. Mama Iwona .............. ze ..............
Dzisiaj dostałam nową wiadomość oraz zdjęcia od mamy Karinki
Witam raz jeszcze, serdecznie przepraszam za zwłokę w wysyłaniu zdjęć, ale miałam problem z aparatem niestety. Mam nadzieję, że zdjęcia w całej rozciągłości ukazują to co wydarzyło się w głowach i sercach moich dzieciaków . Kołderka zawiera wszystkie te treści, które moja córeczka kocha, czyli bohaterów jej bajki, Pawie, które z jakiegoś powodu są dla Niej bardzo ważne ;) i kotki, których w domu ma trzy. Syn natomiast bardzo kocha psy, więc podusia jest stale przy Nim kiedy zasypia. Ja ze swojej strony również dziękuję za dobre słowa, za pasję, którą Panie wkładają w tworzenie takich Małych Wielkich dzieł sztuki i tego uśmiechu dziecięcego, którego czasami jest tak mało a dzięki kołderce jest go o jeden więcej
Serdecznie pozdrawiam i życzę wytrwałości w dążeniu do (każdego) celu oraz oceanu pomysłów.
zdjęcie 1
Załączony obrazek ( Kliknij miniaturę aby powiększyć )