|
Kołderka dla Łukasza (nr 196), uroczyste przekazanie kołderki
eva |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
Renulek |
|
nie do opanowania

Grupa: Aktywista

|
|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

|
Jolcia, a ja wierze, ze kazda kolderka, kazda podusia tak wlasnie jest przyjmowana, te niepotwierdzone rowniez, po prostu rodzice dzieci maja co innego na glowie, czasami o tym po prostu nie pomysla, wszak maja wiecej obowiazkow troszczac sie o swoje pociechy.... Tak czuje i nie zamierzam tego zmienic, fajnie jest jak mamy wiesci o tym, że kolderka dotarla, cudnie jest,gdy sa fotografie, bo to namacalny uśmiech.... ale przeciez istota jest sprawienie dzieciom radosci, dzieciom i rodzicom, choc odrobiny sloneczka w ich zyciu... Ty to wiesz, ja to wiem, wszyscy zaangazowani w ten projekt to wiedza A ja sie dziele, bo wiem ze te zdjecia sprawia radosc nie tylko tym z nas, ktore maja udzial w tej konkretnej kolderce i dlatego ze warto siadam do kolejnej kolderki
|
|
|
Jolcia |
|
nie do opanowania

Grupa: Admin

|
|
|
|
klaudia |
|
Unregistered

|
Pierzasta, spisałas się na medal, kołderka super piękna, zdjęcia i relacja z wydarzeń odjazdowe,wielkie dzięki dla ciebie, widać,że cała rodzina jest szczęśliwa.
|
|
|
MKatarynka |
|
Unregistered

|
Wzruszyłam się!
|
|
|
Pierzasta |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
Osia |
|
nie do opanowania

|
|
|
|
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.2302 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|